Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Even binnenkijken in De Maaten

Ben jij ook benieuwd naar de verhalen van bewoners in de verschillende wijken van Wierden? Deze keer nemen we een kijkje in een de gezellige wijk De Maaten, ook wel genoemd De Grote Maat. Rob en Kirsten vertellen ons wat ze zo fijn vinden aan het wonen in deze veelzijdige buurt. Rob en Kirsten wonen nu vijf jaar in De Maaten in Wierden. Een prima wijk, zo vinden ze. Zeker met het oog op de aanstaande gezinsuitbreiding.

Uiteindelijk toch overtuigd

Tot 2013 woonden Rob en Kirsten in een huurwoning en waren druk op zoek naar een koopwoning, vertelt Kirsten: “We hadden al een aantal huizen bekeken maar nog niks passends gevonden voor ons. We hadden dit huis al vaker gezien op Funda, maar wij vonden de vraagprijs aan de hoge kant. Het was toen namelijk niet de beste tijd voor de huizenprijzen. Op een avond zag ik ineens dat de prijs flink was gedaald. Ik wilde graag gaan kijken, maar Rob twijfelde over de open trap in de woonkamer. Die was niet naar zijn zin. Uiteindelijk zijn we toch gaan kijken en waren we overtuigd dat dit het plekje was voor ons. We hebben vooral gekeken naar de mogelijkheden die het huis biedt en niet naar de staat waarin het zich op dat moment bevond.”

Gezellige buurt

Het mooie aan de wijk is dat alles dichtbij is, vindt Kirsten: “We lopen snel naar het dorp om lekker een ijsje te halen, maar zijn ook snel op de snelweg voor het werk. Het is echt een leuke buurt met gezellige gezinnen om ons heen om af en toe bij op de borrel te gaan. Zo vrij wonen, maar toch dicht bij het centrum, dat houden we nog wel minimaal 10 jaar vol.”

Flinke verbouwing

Als eerste is er een nieuwe, door henzelf ontworpen trap in de woonkamer gekomen. Onlangs hebben ze de woning ook flink onder handen genomen, die ze zonder de hulp van Henk niet direct konden doen. Kirsten: “We hebben de bovenverdieping volledig uitgebreid met 2 slaapkamers erbij. De badkamer en keuken zijn vernieuwd. Het gehele huis heeft een update gehad! Dit alles was niet mogelijk geweest zonder een deskundige taxatie van een register makelaar-taxateur. Henk Nieuwenhuis was voor ons de juiste persoon om deze taxatie uit te voeren. Wat een fijne en rustige man, die luistert en je helpt. En met helpen bedoelen we oprecht helpen! Destijds was hij de verkopende makelaar van dit huis en nu onze helpende hand voor het creëren van ons droomplekkie. Dat is ons perfect bevallen.”

Wil jij net als Rob en Kirsten het interieur in jouw woning aanpassen? Of heb je interesse in een nieuwe woning in De Maaten? We helpen je graag met de zoektocht naar een nieuwe woning!

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.