Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

De Huisgids Premium helpt jou bij het aankoopproces

“Voel je je overweldigt door de uitdagingen van het vinden van een betaalbaar droomhuis?”, “Heb je het gevoel dat je vastzit in de zoektocht naar jouw droomhuis?”, “Heb jij het gevoel dat het kopen van jouw droomhuis buiten bereik blijft?”. Wij bij Nieuwenhuis begrijpen de frustraties die gepaard gaan met het realiseren van jouw woonwensen. De reis naar het vinden van jouw perfecte thuis zou leuk moeten zijn, niet overweldigend. Daarom staan wij voor jou klaar om jouw droom werkelijkheid te maken.

 

VIP-pas

Ons luxe pakket “De Huisgids Premium” is als een VIP-pas voor jouw huizenjacht, waarbij wij elk aspect van het aankooptraject moeiteloos voor jou regelen. Waarom worstelen als je ook kunt genieten van het proces? Wij gunnen jou zo erg een positieve herinnering van jouw woonreis.

 

Intake: In stijl

We beginnen met een hartelijk gesprek om te begrijpen wat jouw hart echt begeert. Geen standaardvragen, maar een diepgaande duik in jouw wensen en dromen. Zet je maar vast schrap, want we willen meer weten dan het aantal slaapkamers voor jouw ideale stek.

 

Actieplan: Op maat gemaakt

Samen stellen we een actieplan op dat volledig is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Geen compromissen, alleen op maat gemaakte stappen om jouw ideale thuis te bereiken.

Zoektocht: Naar jou thuis

Alle registers gaan open om jouw perfecte huis te vinden. Wij gebruiken een uitgebreid scala aan kanalen, waaronder online vastgoedplatforms, professionele netwerken en doeltreffende persoonlijke connecties.

 

Bezichtiging: Exclusieve begeleiding

Maak je klaar voor VIP-toegang tot de meest veelbelovende woningen. Wij begeleiden jou door elke bezichtiging met expertise en enthousiasme.

Onderhandeling: Meesterlijke zet

Onze makelaars gaan voor jou door het vuur tijdens de onderhandelingen. Het doel? De beste deal sluiten, zodat jij straks met een glimlach je droomhuis binnenstapt.

 

Zorgeloos: Afhandeling

Maak je klaar voor de VIP-toegang tot jouw nieuwe huis. De afwikkeling en controle van alle officiële stukken doen wij voor jou.

 

De inhoud en kosten van jouw persoonlijk, samengestelde pakket “De Huisgids Premium” wordt altijd vooraf gecommuniceerd met de daarbij behorende inhoud naar aanleiding van een telefonische intake waarin jouw wensen uitgebreid worden doorgenomen.

 

Met “De Huisgids Premium” ben jij niet langer een woningzoeker, maar een huizenvinder met alle luxe en gemakken die je verdient. Laat ons de reis naar jouw droomhuis omtoveren tot een onvergetelijk avontuur.

Hexelseweg 73
Hexelseweg 73
Aankoop
Lees verder
Geen punt van kritiek te vinden…al zou je je best doen. Fantastische makelaar. Betrokken, gedegen, eerlijk en attent! "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Jorike
Jorike
Aankoop
Lees verder
We werden geholpen bij de aankoop. De makelaar was erg rustig, geeft uitgebreid advies gegeven en alles over de woning uitgelegd. Ook is het contact met de assistent makelaar erg prettig geweest en is er veel tijd genomen om mij juist to informeren. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Vissedijk 4
Vissedijk 4
Aankoop
Lees verder
Deskundig en doortastend. Een eerlijk en passend advies, zonder Nieuwenhuis was de aankoop niet gerealiseerd. "Ja, ik beveel dit bedrijf aan"
Vorige
Volgende

Wil jij jouw droomhuis kopen?

Niet langer een woningzoeker, maar een huizenvinder.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.