fbpx
Nieuwenhuis
Column de Wiezer - maart 2023

Column De Wiezer april 2023

Iedere maand schrijven wij een column in de lokale krant ‘De Wiezer’. In dit column doen wij ons best om jou een kijkje te geven in onze wereld. De wereld van de makelaardij. In dit achtste column gaan we het hebben over de kijker van een woning.

Zandkasteel

Ik loop door de stromende regen en hups nog snel om een aantal regenplassen heen, voordat ik de deur van ons kantoor bereik in het centrum van Wierden. “Nou” denk ik sceptisch bij mezelf “wat een stralend begin van deze week.” Vlug open ik de deur en spring naar binnen. Een enthousiaste goedemorgen van mijn collega doet mij glimlachen en helemaal als ze vertelt dat er een aantal berichten zijn binnengekomen voor mij waar ik blij van word.

Welkom lente

Tijdens een lekkere warme kop koffie kletst ze mij bij over de ingekomen berichten. Er zijn een flink aantal aanvragen voor een tweede bezichtiging. “Wat fijn”, reageer ik enthousiast. We gaan direct aan de slag om de aanvragen in te plannen voor deze week. Aansluitend neem ik contact op met de verkopers om hen hiervan op de hoogte te brengen. Enthousiaste reacties volgen elkaar op en we kletsen nog even met elkaar over de huidige situatie in de woningmarkt. Want, hoe is de woningmarkt nu?


Al zwaaiend naar mijn kleine, modderige kleuter ga ik op weg naar de afspraak om een woning te bezichtigen. Ik heb er zin in, helemaal omdat de kijkers zo enthousiast reageerden toen ik aangaf dat de avonden ook echt prima zijn voor ons om de woning te bekijken die hen zo leuk lijkt. De opluchting was hoorbaar door de telefoon en de opmerking; “wat fijn, want zo kost het ons geen vakantie-uren.” kan ik mij nog scherp voor de geest halen.

Ontdek de mogelijkheden

Het is nog geen week later als ik het voorblad van de koopakte opensla. Tegenover mij zit een jong stel vol nieuwe toekomstplannen. Je raadt het vast al: het jonge stel tegenover mij zijn de kijkers van vorige week. Zij mogen zich nu de gelukkige kopers noemen!

Mijn naam is Sanne Nieuwenhuis en ik ben makelaar. En wat ik jou wil meegeven? Ontdek wat de verkoopmakelaar die jij inschakelt allemaal voor jou doet. Vraag het en doe vergelijkend onderzoek. Staar je niet enkel blind op de courtage die zij noemen, check of jouw makelaar alle verkoopkansen benut. Wij nemen jou mee in onze wereld van vastgoed. Het voelt als onze verantwoordelijkheid dat jij geniet van optimaal woongenot in jouw huis.

Hoe we dat doen? Ontdek Nieuwenhuis, meer dan een makelaar.