fbpx
Nieuwenhuis
Interieurontwerp

Column De Wiezer oktober 2022

Hi, wat leuk dat wij jou mogen meenemen in onze wereld van vastgoed. Iedere maand schrijven wij een column in de lokale krant ‘De Wiezer’. In dit column doen wij ons best om jou een kijkje te geven in onze wereld. De wereld van de makelaardij. In deze tweede column beantwoorden wij de vraag van de 5-jarige Siep die zich afvraagt waarom zijn mama het huis van een vriendje mooi heeft gemaakt. Hoe dat zit lees jij hier.

Mama, waarom heb jij het huis van mijn vriendje mooi gemaakt?

“Mama, jij verkoopt toch huizen?” Ja, klopt. “Waarom zegt mijn vriendje dan dat jij hun huis mooi hebt gemaakt?” Oh help, hoe leg ik mijn 5-jarige zoontje uit dat wij bij de ouders van zijn vriendje thuis het interieurontwerp hebben mogen maken en dat mama meer doet dan enkel huizen verkopen?

Plots weet ik het! “Kom schat, we gaan naar mama’s kantoor.” Dat vindt hij wel stoer! Samen gaan we op de fiets naar ons nieuwe kantoor in het centrum van Wierden. We fietsen een beetje door, want het begint al te schemeren. Eenmaal aangekomen zetten we onze fiets neer en ik open de deur. Hij huppelt naar binnen en kijkt me vragend aan. “Kijk Siep, loop maar mee, dan laat ik jou zien hoe ik het huis van jouw vriendje mooi heb gemaakt.”

In ons kantoor liggen allemaal stof- en vloerstalen, kleurenwaaiers, behangstalen, accessoires, gordijnstroken en meer. Items om de mooiste interieuradviezen mee te geven. Ik doe de computer aan en geef hem een glas ranja. Al slurpend kijkt hij met mij mee op het computerscherm. Ik open het tekenprogramma en plots zie ik een glimlach op zijn gezicht verschijnen.

3D-visualisatie

Samen kijken we naar de 3D-visualisatie die wij voor de uitvoering van het interieurontwerp hebben gemaakt voor de ouders van zijn vriendje. Zo konden zij een goede indruk krijgen van het resultaat. “Kijk mama, daar aan de keukentafel speel ik altijd samen met mijn vriendje. Ohhhh en daar bij het grote raam in de kamer ook. Maar mama, waarom heb jij een filmpje van hun huis?” Ik kijk hem aan en vertel dan glimlachend dat dit een tekening is en dat de interieurbouwers dit hebben nagemaakt.” Hij knikt begrijpend en drinkt zijn ranja op. Het is tijd om weer te gaan. We pakken onze fiets en hij gluurt nog snel even door de ramen naar binnen. “Wooow, mama kijk dat is een mooi huis op dat plaatje!” “Ja klopt, dat huis is te koop.” Mama verkoopt namelijk ook huizen, want ze is makelaar en interieurontwerper. Dat is Nieuwenhuis, meer dan een makelaar.

Win een interieurontwerp

Mijn naam is Sanne Nieuwenhuis en bij Nieuwenhuis streven wij ernaar om voor iedereen een mooi en sfeervol huis te creëren. Wat ons betreft is dit het beste moment om jou dit te laten ervaren, want het is Oktober Woonmaand. Een maand bomvol trends en inspiratie. Volg ons op social media en maak kans op de gaafste winacties zoals een compleet interieurontwerp.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze wereld van vastgoed. Iedere maand plaatsen we een column in de lokale krant ‘De Wiezer’.