Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Column De Wiezer september 2022

Hi, wat leuk dat wij jou mogen meenemen in onze wereld van vastgoed. Iedere maand schrijven wij een column in de lokale krant ‘De Wiezer’. In dit column doen wij ons best om jou een kijkje te geven in onze wereld. De wereld van de makelaardij. In deze eerste aflevering bespreken we de buren. We nemen jou mee op een zomerse zaterdagavond. Wie is jouw buur?

Van je buren moet je het hebben

Het is zaterdagavond half 10 en ik zit achter het huis met vriendinnen te kletsen als we plotseling een autoalarm horen afgaan. We kijken elkaar aan, want naast mijn woning is een garage met prachtige auto’s op de plas. Zou er onraad zijn of zou er ‘zomaar’ een alarm afgaan? Wij gluren over de schutting, want stel je voor dat we een gevaarlijke inbreker aantreffen. Gelukkig zien we dat niet, maar wel alarmlichten die afgaan van een auto. Hmmm, het zal wel niets zijn.

Goede buren

We gaan weer zitten en al kletsend vullen we de schaaltjes met lekkers aan. Een half uurtje later… weer een alarm! Je raadt het al; onze nieuwsgierigheid wint en we kijken weer. Wederom alarmlichten van dezelfde auto. Dit vertrouwen we niet. We besluiten de politie te vragen om langs te rijden en we berichten ondertussen de eigenaren van de garage. Al snel komt de politie een kijkje nemen. Met zaklamp aan lopen zij speurend over de plas en stiekem kijken er over de schutting drie paar ogen mee.

Gelukkig bevestigt de politie al snel dat het loos alarm is. Hè, gelukkig. Ze bedanken ons voor de oplettendheid en vragen ons bij twijfel weer te bellen. Eind goed, al goed en we zetten onze gezellige borrel voort. Terwijl we de nieuwste kledingcollectie met elkaar bespreken en de laatste updates over de kindjes doornemen dwalen mijn gedachten af naar het moment dat we dit huis kochten; ruim 7 jaar geleden. “Een bedrijf als buur, wat betekent dat?” Ik had echt geen idee, dus we gingen op onderzoek uit.

Op gesprek

We trokken de stoute schoenen aan en gingen op de koffie bij de garage voor een goed gesprek met de eigenaar. Wij ontdekten vriendelijke mensen en mooie ondernemingsplannen. Klinkt goed! En nu, 7 jaar later kan ik niet anders dan concluderen dat we hier fantastisch wonen, met een goede buur! En zij? Zij appten de volgende ochtend dat ze dankbaar waren voor onze alertheid en genoten van een vakantie in de zon.

Optimaal woongenot

Mijn naam is Sanne Nieuwenhuis en ik ben makelaar. En wat ik jou wil meegeven? Ga op onderzoek uit in de omgeving van waar jij wilt wonen. Wat leeft er in de buurt? Welke voorzieningen zijn er te vinden? Wie zijn de buren? Vraag de makelaar, ga op jacht en laat je niet onnodig verrassen. Wij nemen jou mee in onze wereld van vastgoed. Het voelt als onze verantwoordelijkheid dat jij geniet van optimaal woongenot in jouw huis. Hoe we dat doen? Ontdek Nieuwenhuis, meer dan een makelaar.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze wereld van vastgoed. Iedere maand plaatsen we een column in de lokale krant ‘De Wiezer’.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.