Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Column De Wiezer maart 2023

Iedere maand schrijven wij een column in de lokale krant ‘De Wiezer’. In dit column doen wij ons best om jou een kijkje te geven in onze wereld. De wereld van de makelaardij. In dit zevende column gaan we het hebben over onze toffe werktijden.

Zandkasteel

“Mam!!!! Maaaaaaamaaaaa!” Hoor ik vanuit de verte roepen. Vlug pak ik de laatste borden van het avondeten in de vaatwasser en haal ik een doek over het aanrecht. Ondertussen rent mijn jongste zoon met modderige laarsjes de keuken in om te vragen of ik samen met hem nog een zandkasteel wil bouwen, voordat hij naar bed moet. Ik zak door mijn knieën en kijk hem liefdevol aan. “Mama moet nog werken zo dadelijk. Begin zelf maar met het bouwen van een mooi kasteel en dan help ik jou morgen verder”. Tevreden met mijn antwoord rent hij enthousiast de tuin weer in om aan de slag te gaan.

Welkom lente

Wat kan ik genieten van de jaargetijden waarbij het zonlicht de dagen langer maakt. Dit betekent ook dat de werkdagen van een makelaar weer langer kunnen worden. En dan leg ik echt de nadruk op ‘kunnen.’ Natuurlijk kan de makelaar het hele jaar door in de avonduren werken, maar het bezichtigen van een woning is toch niet echt ideaal in het donker. Onze agenda’s zien er in de lente- en zomermaanden dan ook heel anders uit dan in de winter, waarin het bezichtigen van een woning enkel tussen 9 en 4 uur lukt.

Al zwaaiend naar mijn kleine, modderige kleuter ga ik op weg naar de afspraak om een woning te bezichtigen. Ik heb er zin in, helemaal omdat de kijkers zo enthousiast reageerden toen ik aangaf dat de avonden ook echt prima zijn voor ons om de woning te bekijken die hen zo leuk lijkt. De opluchting was hoorbaar door de telefoon en de opmerking; “wat fijn, want zo kost het ons geen vakantie-uren.” kan ik mij nog scherp voor de geest halen.

Ontdek de mogelijkheden

Het is nog geen week later als ik het voorblad van de koopakte opensla. Tegenover mij zit een jong stel vol nieuwe toekomstplannen. Je raadt het vast al: het jonge stel tegenover mij zijn de kijkers van vorige week. Zij mogen zich nu de gelukkige kopers noemen!

Mijn naam is Sanne Nieuwenhuis en ik ben makelaar. En wat ik jou wil meegeven? Ontdek wat de verkoopmakelaar die jij inschakelt allemaal voor jou doet. Vraag het en doe vergelijkend onderzoek. Staar je niet enkel blind op de courtage die zij noemen, check of jouw makelaar alle verkoopkansen benut. Wij nemen jou mee in onze wereld van vastgoed. Het voelt als onze verantwoordelijkheid dat jij geniet van optimaal woongenot in jouw huis.

Hoe we dat doen? Ontdek Nieuwenhuis, meer dan een makelaar.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.