Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Column De Wiezer januari 2023

Iedere maand schrijven wij een column in de lokale krant ‘De Wiezer’. In dit column doen wij ons best om jou een kijkje te geven in onze wereld. De wereld van de makelaardij. In deze vijfde column gaan we dieper in op die ‘oh zo lastige’ stap.

Die ‘oh zo lastige’ stap

De regen tikt zacht tegen het keukenraam op de eerste dinsdag van 2023 en ik kijk de 82-jarig dame tegenover mij aan. Haar gezicht toont de tekenen van ouderdom. Voor ons staat een dampende kop koffie en ze biedt mij een plak cake aan. “Lekker”, hoor ik mezelf zeggen.

Ik kijk om mij heen in de vrijstaande woonboerderij. De muren hangen vol met prachtige foto’s van, ik vermoed, haar dierbare (klein)kinderen. De houten vloer ziet er geleefd uit en in mijn gedachten zie ik de spelende kindjes rennen door het huis. Mijn gedachten onderbrekend begint de dame des huizes te vertellen over ooit en ik zie haar in gedachten teruggaan naar vroeger. Haar ogen stralen af en toe ondeugend bij de herinneringen die ze met mij deelt.

Lang geleden is zij samen met haar ouders in deze kleine woonboerderij komen wonen. Er liep wat kleinvee om het huis heen en haar ouders onderhielden een grote moestuin. Als kind speelde zij, samen met haar zusjes, uren in de bosrand. Ze begint hardop te lachen als ze mij vertelt hoe ze stiekem met haar verkering heeft gekust in de boomgaard. Ze vertelt over de jaren na haar trouwen en hoe haar geliefde man het huis heeft onderhouden.

Ik zie in haar ogen de vele mooie herinneringen de revue passeren. Ze slaakt een zucht, kijkt mij aan en legt haar handen op tafel. “Sanne, hoe mooi de herinneringen hier ook zijn en hoe fijn ik hier ook woon. Ik kan het huis niet meer onderhouden zoals die het verdient. Kun jij mij helpen?”

Verkoopadviesdagen

Ik kan haar helpen en dat ga ik ook doen! Dat is exact wat onze baan is. Verkopers helpen aan een nieuwe woonstek voor een volgende fase in het leven. Kleiner wonen, groter wonen of naar een andere plaats verhuizen. Dit is maar een greep uit de vele redenen om een woning te verkopen. Wij horen vaak dat bewoners geen idee hebben wat voor hen de mogelijkheden zijn om hun woondromen te realiseren. Jong of oud, samen of alleen, nu of in de toekomst. Precies daarom hebben wij in januari de verkoopadviesdagen georganiseerd.  De ideale gelegenheid om de mogelijkheden voor jouw woonwensen samen met ons onder de loep te nemen tijdens een persoonlijke woningconsult bij jou thuis. Plan hem gemakkelijk in door ons te bellen via 0546 457405 of bekijk de mogelijkheden op onze website www.nieuw-en-huis.nl.

Mijn naam is Sanne Nieuwenhuis en ik ben makelaar. En wat ik jou wil meegeven? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Het voelt als onze verantwoordelijkheid dat jij geniet van optimaal woongenot. Hoe we dat doen? Ontdek Nieuwenhuis, meer dan een makelaar.

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.