Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Bananen en het verkopen van jouw huis

Volgens Miljuschka, een bekende Nederlandse kok en culinair expert, is een bananenbrood het allerlekkerste als de bananen de fruitmand uitlopen. Dat kan geen toeval zijn, want tijdens de verkoop van een huis willen we ook geen bananen die de fruitmand uitlopen. Dus hup, hup aan de bak! Of aan de kook? Of aan de poets? Of…?

Wandelende bananen

Die wandelende bananen zijn wel ergens anders heel goed voor, namelijk om een bananenbrood mee te bakken. Je zult versteld staan van de heerlijke, zoete geur die een bananenbrood door jouw huis verspreid. De link tussen een bananenbrood en het verkoopproces van jouw huis is dan ook de geur. Nee, we gaan nu niet massaal een bananenbrood bakken in plaats van een appeltaart zodat het huis lekker ruikt tijdens een bezichtiging.

De geur

Ruiken is een beleving die de mens bewust en onbewust opdoet. In het verkoopproces is de geur van onschatbare waarde tijdens een bezichtiging. De geur van een zoet ruikend bananenbrood is lekkerder dan de geur van een natte hond. Bloeiende lavendel ruikt lekkerder dan gekookte bloemkool.

Een fijne geur zal de kijker echt niet direct over de streep trekken om jouw huis te kopen. Een onaangename geur doet de kijker wel afschrikken. Een goed afgestemde geur brengt een kijker in een positieve stemming.

Ga voor eenvoud

Uit onderzoek is gebleken dat een geur tijdens de verkoop van het huis niet te opvallend moet zijn. Een sterk aanwezige geur neemt namelijk het onbewuste effect weg. Dat bananenbrood mag je dan ook zelf opsmullen en hoef je niet te bakken voor een bezichtiging. Gebruik liever een neutrale geur en ga voor eenvoudig. Denk aan geuren zoals katoen en citroen.

Naast geur is ook zien, voelen en horen een belangrijke waarneming tijdens het verkoopproces. Ben jij op zoek naar een makelaar die jou helpt met een compleet advies voor het verkopen van jouw woning? Bel 0546 457405 om een afspraak te maken. Jij de koffie, wij het bananenbrood?

Meer dan alleen een makelaar

Wil jij het maximale uit de verkoop van je woning halen?

Wij geloven dat elke woning een uniek huis is dat het verdient om met de grootste zorg en toewijding te worden verkocht. Ontdek hoe wij jouw woning in 3 eenvoudige stappen transformeren naar de hoogste opbrengstwaarde!

Stap 1 - Stralende presentatie

Eerste indrukken zijn cruciaal. Ons team van stylisten en fotografen brengt de ware pracht van jouw woning naar voren met al haar pluspunten en kansen. We optimaliseren de presentatie met bijvoorbeeld professionele foto’s en video’s. Zo creëren we een onvergetelijke eerste indruk die potentiële kopers betovert.

Stap 2 - Slimme marketingmagie

We laten jouw woning met kop en schouders eruit steken in de vastgoedwereld. Met behulp van doelgerichte marketingstrategieën en de nieuwste technologieën brengen we jouw eigendom onder de aandacht van de juiste doelgroep. Van online tot offline, we zetten alles in om een buzz te creëren en de vraag te vergroten.

Stap 3 - Meesterlijke onderhandelingen

Onze ervaren makelaars zijn jouw partners in onderhandeling. We streven naar de beste voorwaarden en hoogste opbrengstwaarde bij elke transactie. Met vastberadenheid en kennis begeleiden we het onderhandelingsproces tot aan de laatste handtekening, zodat jij met een glimlach de sleutels van jouw succesvol verkochte woning overhandigd.

Ons recente aanbod

Wat levert mijn huis op?

Hoe snel zou mijn huis verkopen? Duidelijkheid over de waarde. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Vraag eenvoudig een gratis waardebepaling aan bij ons. De makelaar inventariseert samen met jou de woning en vertelt jou wat de reële waarde én de haalbare verkoopprijs is. Zo heb je een goed beeld van de waarde van jouw woning, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen.