fbpx
Nieuwenhuis

Wat maakt onze woonzone uniek

Bij ons is er van sommige dingen maar 1. Misschien 2? Maar zeker niet meer. Dat komt omdat wij prachtige interieuritems verkopen die iemand anders met liefde heeft gebruikt. We noemen het zelf ook wel de woonzone van Wierden waar je unieke kleinmeubelen en woonaccessoires kunt vinden.

Woonzone
Inspiratie (beeld pinterest)
Woonzone
Inspiratie (beeld pinterest)
♡ vintage modern♡ vintage sjiek

De woonzone is meer

In onze woonzone doe je inspiratie op, mag je vragen stellen over van alles wat maar met een huis te maken heeft. Of je nu een huis wilt kopen, zelf hebt verkocht of een tip voor jouw interieur zoekt. Met al deze vragen helpen wij jou op weg. Heb jij juridische vragen over een rood-voor-rood regeling of zoek jij een mooie kleur op de muur? Zo breed gaat ons werkveld en daar helpen wij jou mee op weg in de woonzone. Gewoon gratis, tijdens een kop koffie.

Bij de woonzone worden ook geregeld gratis events georganiseerd die een bepaald thema behandelen. Zoals het energielabel van jouw woning, tips om jouw slaapkamer hotel chique te maken of om de keuze ‘verbouwen versus verhuizen’ te behandelen. In onze agenda kun je dit gemakkelijk bekijken.

Kopen en verkopen interieur

Heb jij kleinmeubelen of woonaccessoires die te mooi zijn om weg te doen, maar niet meer passen in jouw huis? Breng het naar onze winkel toe of stuur een fotootje. Als wij denken hier een nieuw huis voor te kunnen vinden, kopen wij het van jou.

We komen op dit idee, omdat we vaak de mooiste spullen in hoekjes of op een zolder zien staan bij het inrichten of verkopen van een huis. De spullen zijn vaak te mooi om weg te doen, je bent erop uitgekeken, het was een miskoop of past gewoon niet meer in het interieur. Herkenbaar toch? Daarom hebben wij deze unieke en duurzame woonzone ingericht. Grijp dus jouw kans om jouw spullen een nieuw thuis te geven bij Nieuw-en-huis.

Je kunt dus bij ons items kopen, maar ook verkopen. Bijzettafeltjes, kastjes, vazen, stoeltjes, decoratie en nog veel meer. Dit kunnen hippe stukken zijn van de laatste collecties maar ook retro of vintage vondsten. In de mooiste woonzone van Wierden kopen en verkopen wij deze items. Goede deal toch?

Interieuradvies op locatie