fbpx
Nieuwenhuis

Verkoopstyling

Verkoopstyling is simpelweg jouw huis klaarmaken om het te verkopen. Poetsen, opruimen en klusjes afmaken. Niets is namelijk zo belangrijk voor een potentiële koper als de eerste indruk van een huis.

De eerste indruk wordt gevormd door het bekijken van een online presentatie van een woning of tijdens een bezichtiging. Om jouw woning te onderscheiden van vergelijkbare woningen uit de buurt en om de best mogelijke prijs voor je woning te krijgen, is verkoopstyling dan ook vaak van essentieel belang.

Verkoopstyling

Hoe gaan wij te werk

Tijdens het consult in jouw woning kijken we samen naar de sterke punten van de woning. Hoe kunnen we deze het beste laten zien aan potentiële kopers? We bespreken alle opties die kunnen werken. Zowel voor de kijkers, maar ook voor jou. Ook kijken we naar het gebruik van kleuren, decoratie en bespreken we waarnemingen zoals geur en temperatuur. Deze, en nog veel meer aspecten, die het kopen van een woning kunnen beïnvloeden.

Na afloop van het consult kun je direct aan de slag met alle tips en adviezen. Heb je vragen of lukt het niet helemaal? Je profiteert nog drie maanden lang van gratis, online hulp. Zo ben jij er zeker van dat jij er alles aan hebt gedaan om jouw woning te verkopen voor de beste prijs!

De investering bedraagt € 325,00 voor de hele woning en tuin. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten en zijn op de hoogte van de laatste trends op het vlak van verkoopstyling.

PS. Mogen wij jouw huis verkopen? Dan doen we de verkoopstyling gratis voor jou, omdat wij ervan overtuigd zijn dat jij dan meer verdient bij de verkoop van jouw huis. Jij blij, wij blij!

Resultaat

Met kleine aanpassingen, of soms grote aanpassingen, aan de woning en in het interieur bereik je vaak een veel groter publiek. En dat betekent een grotere doelgroep om jouw woning aan te verkopen.

Verkoopstyling
Voor...
Voor …
en na!
Na ….
Sauzen, nieuw laminaat en onze inzetDat verdient zich dubbel en dwars terug.

Staat het huis of een kamer leeg? Wij kunnen alle middelen inzetten om een complete woning in te richten voor de verkoop. Zo geven wij iedere ruimte een doel. We gebruiken echte meubelen, accessoires en spullen van karton. Alles is te huur, want samen gaan we voor het beste resultaat.

Verkoopstyling
Gebruik meubelen en accessoiresComplete inboedels te huur