fbpx
Nieuwenhuis

TE KOOP | HEXELSEWEG 23 B | WIERDEN | € 350.000,- K.K.

In 1953 is hier een woonboerderij gebouwd waarvan in 2011 de helft volledig opnieuw is opgebouwd. Dit resulteert in de prachtige landelijke half vrijstaande woning die er nu staat. Hij is volledig geïsoleerd, heeft een rieten dak, een prachtige vrijstaande schuur en de tuin is helemaal een plaatje. De locatie is vlakbij het centrum van Wierden en toch dichtbij de uitvalswegen naar de steden zoals Zwolle, Deventer en Enschede. De huidige bewoner heeft deze woning met liefde gebouwd en we zijn op zoek naar nieuwe bewoners die dit mooie huis met net zoveel liefde gaan bewonen.

De woning is helemaal ingericht voor een stel dat geniet van de rust, natuur en ruimte. Er is gewerkt met hoogwaardige materialen, zoals eikenhouten gebinten, hardstenen vloeren, parket en gietijzeren deurbeslag.

De schuur heeft een oppervlakte van zo’n 34,5 m2 en is ook helemaal geïsoleerd en voorzien van alle denkbare voorzieningen, zoals gas, water en electra.

Volledig geïsoleerd
Master bedroom met inloopkast
Badkamer met vloerverwarming
Vloerverwarming en houtkachel


Je komt binnen in een entree met een hardstenen vloer. Je oog wordt direct getrokken naar de houten deuren met het gietijzeren deurbeslag. De entree is clean en open met een trapkast voor jouw spullen. Er is een meterkast en apart toilet met fontein.

De open woonkamer met parketvloer is T-vormig met tuindeuren naar de tuin toe. Er is een comfortabele zithoek met zicht op de tuin. Er is een sfeervolle plek om rondom de houtkachel te zitten en deze valt direct op door de prachtig gemetselde achterwand. De open hoekkeuken heeft veel bergruimte, een koelkast, afzuigkap, een natuurstenen werkblad en een vrijstaande oven met gaskookplaat. Ook is er een bijkeuken met werkblad en kastruimte. Hier hangt het cv en zijn de aansluitingen voor jouw witgoed.


De eerste verdieping is een zee van ruimte. Er is ruimte voor een werkplek. De masterbedroom valt op door de prachtige balken aan het plafond en de punt in de kap die open is gelaten. En al jouw kleren? Die berg je op in de inloopkast. Er is een apart toilet en een badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche en is voorzien van een houtlook wand en betonstuc. Er is een wastafelmeubel met een dubbele wastafel.

Buiten staat een prachtige schuur van 34,5 m2. Onder de carport is genoeg ruimte voor twee auto’s. Ook hier zie je de prachtige gebinten terug en het metselwerk. De schuur is voorzien van water, elektra en is volledig geïsoleerd. In de vergunning is de mogelijkheid opgenomen om een dak op de schuur te bouwen. Dit betekent nog zo’n 160 m2 potentieel vloeroppervlak meer aan ruimte! Het hoeft niet, maar het kan.Even wat feiten op een rij:
* Woonoppervlakte van 119 m2 en een vrijstaande schuur van 34,5 m2
* Inhoud 456 m3
* Volledig geïsoleerd
* In 2011 volledig nieuw gebouwd
* Pomp- en bron voor bewatering
* Perceel 600 m2
*Carport met dubbele plek

Kortom, een unieke buitenkans, een fantastische locatie en een ruim perceel. Heb jij meer ruimte nodig? Er liggen prachtige tekeningen om binnen de vergunning een kap op de schuur en carport te zetten. Je kunt via onze contactgegevens een bezichtiging inplannen. Tot snel!