fbpx
Nieuwenhuis

TE KOOP | DOKTER G.H. BEENSWEG 14 | WIERDEN | € 379.500,- K.K.

Deze prachtige twee-onder-een-kap woning is bijna af. Hier is nergens op bezuinigd en er zijn goede keuzes gemaakt tijdens de renovatie de afgelopen 7 jaar. De woning staat tegenover een gave natuurlijke speeltuin ‘De Klimkuil. Je wandelt met 5 minuutjes naar het centrum van Wierden en de uitvalswegen zijn vlot te bereiken met de auto. Het huis heeft een diepe oprit en een carport. Ideaal voor jouw auto’s. Hij ligt aan de rand van de woonwijk.

Dat er nergens op is bezuinigd zie je terug in veel details, zoals de keukenapparatuur met een cooker, een hoge vriezer, hoge koelkast, dubbele oven met stoomfunctie, maar ook een prachtig natuursteen blad. Aan de voorzijde is de woonkamer-en-suite met een ruime erker. Er zijn dimmers voor mooie sfeerverlichting èn van de praktische, geïsoleerde garage wordt iedereen toch echt blij! De man des huizes is dol op bouwen. Dat zie je terug hoor! Een meterkast met een flink aantal groepen, een mooie veranda, hoge plinten en een goed geïsoleerd huis.

Tuin op het Noorden
Slaapkamer
Luxe woonkeuken
Ruime garage
Warme voetjes door de vloerverwarmingMet wasmachine-opstelling

De entree is licht en breed. Hier is een apart toilet, de meterkast en een kelderkast voor volop proviand. Doorlopend kom je in de L-vormige woonkamer met een erker aan de voorzijde. Er ligt een houtlook-pvc op de vloer en de kamer-en-suite deuren naar de woonkeuken toe maken het helemaal af. De keuken van 2017 is luxe uitgevoerd, modern en zeer compleet met veel opbergruimte in de lades en kasten. Hij is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, een vriezer, een dubbele oven met o.a. een stoomfunctie, een vaatwasser, een brede inductieplaat en afzuigkap. De Cooker maakt hem helemaal af.

Even wat feiten op een rij:
Inhoud : 615 m3
Woonoppervlakte : 152 m2
Bouwjaar : 1972
Aantal slaapkamers : 5
Onderhoud : Uitstekend


Hier lees je een klein beetje over dit mooie huis. Wil jij meer zien van dit huis? Je kunt via onze contactgegevens een bezichtiging inplannen. Tot snel!

Zithoek met erker
Luxe keuken
Baden op de begane grond
Vijfde slaapkamer begane grond
Zolder met 5e kamer
Diepe oprit voor 2 auto’s
Luxe keukenapparatuur
Begane grond
Eerste verdieping
Tweed verdieping