Nieuwenhuis meer dan een makelaar
Nieuwenhuis meer dan een makelaar

Marleen Melenboer

Marleen Melenboer
Waar blinkt Marleen in uit

Even voorstellen...

Marleen is een deskundig lid van ons team als het aankomt op verkoopstyling, het inmeten van woningen en het ondersteunen van een verkooptraject. Ze werkt al jarenlang in de woningmarkt als assistent makelaar en ook nu zet zij zich volop in om het proces van kopen en verkopen op de meest prettige wijze te ervaren.

Binnen ons team ziet Marleen ons nieuwste woningaanbod al voordat jij er kennis mee maakt. Zij adviseert onze verkopers om goede voorbereidingen te treffen in en rondom het huis. Dat noemen wij verkoopstyling. Ook meet zij iedere woning tot in de precisie in. Hoeveel m2 groot is het huis? Dat alles berekent zij nauwkeurig uit. Marleen maakt van ieder huis een gedetailleerde plattegrond. Niet alleen een muurtje en een vloer, maar we voegen ook een 3D belevingen toe met sfeer, meubelen en accessoires. Met haar enthousiasme en oog voor sfeer begeleidt zij de een bezichtiging tot in perfectie. Met Marleen ervaar je een fijne partner voor de verkoper en kijker.

“Als kind al kon ik uren bezig zijn met een sjabloon dat bij een woonmagazine zat. Ik ging hiermee tekenen, kleuren en knutselen. Dit is de basis geweest om als studiekeuze de opleiding Binnenhuisarchitectuur te volgen. De vakken bouwkunde, kunstgeschiedenis, ruimtelijke vormgeving, marketing en ontwerpen waren echt mijn lievelingsvakken. Ik kan heel goed door een huis lopen en meteen de mogelijkheden hiervan zien. Mijn hoofd begint te razen en ik zie kleinere en grotere aanpassingen al beeldend voor me.”