fbpx
Nieuwenhuis
Marleen Melenboer

Marleen Melenboer

Marleen is onze alles-kunner! Ja echt! Zij is gediplomeerd interieurontwerper en heeft jarenlang in de makelaardij gewerkt als assistent makelaar. Je gaat haar dus heel veel tegenkomen bij ons. Marleen is altijd al bezig geweest met huizen, interieur, ontwerpen en wonen. Het was dan ook een logische keuze dat zij succesvol heeft gestudeerd voor interieurontwerper.

Marleen Melenboer

“Als kind al kon ik uren bezig zijn met een sjabloon dat bij een woonmagazine zat. Uren kon ik hiermee tekenen, kleuren en knutselen. Dit is vooral de basis geweest om als studiekeuze de opleiding Binnenhuisarchitectuur te volgen. De vakken bouwkunde, kunstgeschiedenis, ruimtelijke vormgeving, marketing en ontwerpen waren echt mijn lievelingsvakken. Ik kan heel goed door een huis lopen en meteen de mogelijkheden hiervan zien. Mijn hoofd begint te razen en ik zie kleinere en grotere aanpassingen al beeldend voor me.”

Nadat Marleen is afgestudeerd als interieurontwerper heeft ze jarenlang de mooiste lichtadviezen gegeven aan opdrachtgevers en prachtige interieurs ontworpen. Zo’n 3 jaar geleden heeft Marleen de keuze gemaakt om de wereld van vastgoed breder te bekijken en is ze aan het werk gegaan bij een makelaarskantoor. Dit beviel haar heel goed. De combinatie van de commerciële wereld van het makelen wil ze graag combineren met haar creatieve geest voor het interieur, daarom zijn wij super trots dat ze bij ons wil werken. In haar vrije tijd staat Marleen het liefste haar jongens langs de lijn aan te moedigen, gaat ze gezellig uit eten en maakt ze lange wandelingen met haar hond.

Marleen makelaar
Marleen Melenboer
Marleen Melenboer

Waar blinkt Marleen in uit

+ creatief

+ doorpakkend

+ oplossingsgericht

+ oog voor detail