fbpx
Nieuwenhuis

Kleuradvies

Kleur is een veelbesproken onderwerp en één van de grootste sfeermakers in huis. Het voegt iets toe aan het interieur. Kleur zorgt voor sfeer, gezelligheid en kan een ruimte visueel vergroten of verkleinen. Met kleur leg je accent of haal je juist ergens de aandacht vanaf. Kortom; de juiste kleur is super belangrijk. Maar wat is dan die juiste kleur voor jouw huis, zowel binnen als buiten? Nu worden wij blij, want kleur kiezen is ons vak!

Dit is het beste advies voor jou als…

  • jouw huis heel fijn is maar kleur of sfeer mist.
  • jij met jouw huidige meubelen een verbinding wilt maken met bijvoorbeeld een bestaande vloer of raambekleding bij een verhuizing.
  • je wel kleur wilt kiezen, maar niet zo goed durft. 
  • jij jouw bestaande interieur een nieuwe boost wilt geven 
  • jij de buitenkant van jouw huis een nieuwe uitstraling wilt geven
Interieuradvies
Kleuren kiezen
Kleuradvies
Spel van rust en speels
Kleuradvies
Verrassend gebruik van kleur
Kleuradvies
Kleur buitenkant woning

Wat mag je van ons verwachten

We starten met een intakegesprek bij jou thuis. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar de mooiste kleuren en combinaties. Denk aan saus maar ook aan behang. Een compleet plaatje dus. Aan de hand hiervan ontvang jij een advies voor de kleuren en een sfeerimpressie. Met het bijgeleverde adviesrapport kan de schilder de kleuren toepassen in het interieur. De kleurstalen zijn inbegrepen.

De investering bedraagt € 275,00 per ruimte. Iedere extra ruimte bedraagt € 55,00. Je kunt dit advies gemakkelijk uitbreiden met diverse opties naar keuze, zoals een verlichtingsplan, een 2D plattegrond of een shopsessie.

Naast dit complete kleuradvies ontvang jij ook drie maanden lang digitale hulp van ons, helemaal van nu en super praktisch.