fbpx
Nieuwenhuis
Kleuradvies

Kleuradvies

Kleur op de wanden is een veelbesproken onderwerp en één van de grootste sfeermakers in huis. Het voegt iets toe aan het interieur. Kleur zorgt voor sfeer, gezelligheid en kan een ruimte visueel vergroten of verkleinen. Met de juiste kleur aan de muur leg je accent of haal je juist ergens de aandacht vanaf. Kortom; de juiste kleur is super belangrijk. Maar wat is dan die juiste kleur voor jouw huis, zowel binnen als buiten? Nu worden wij blij, want kleur kiezen is ons vak!

Dit is het beste advies voor jou als…

  • jouw huis heel fijn is maar kleur of sfeer mist.
  • jij met jouw huidige meubelen een verbinding wilt maken met bijvoorbeeld een bestaande vloer of raambekleding bij een verhuizing.
  • je wel kleur wilt kiezen, maar niet zo goed durft. 
  • jij jouw bestaande interieur een nieuwe boost wilt geven 
  • jij de buitenkant van jouw huis een nieuwe uitstraling wilt geven
Interieuradvies
Kleuren kiezen
Kleuradvies
Spel van rust en speels
Kleuradvies
Verrassend gebruik van kleur
Kleuradvies
Kleur buitenkant woning

Wat mag je van ons verwachten

We starten met een intakegesprek bij jou thuis. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar de mooiste kleuren en combinaties die bij jouw wens past. Denk aan muursaus maar ook aan behang of een lak. Een compleet plaatje dus. Aan de hand hiervan ontvang jij een volledig uitgewerkt advies voor de kleuren en het toepassen ervan. Ook ontvang jij een sfeercollage waarmee het gewenste resultaat voor jou inzichtelijk wordt. Met het geleverde adviesrapport kan de schilder, jijzelf of handige klusser de kleuren toepassen in het interieur.

De investering bedraagt € 275,00. We behandelen dan jouw gewenste ruimte, zoals een woonkamer, keuken of slaapkamer. Je kunt het advies gemakkelijk uitbreiden met meer kamers in jouw huis. Iedere extra kamer bedraagt € 55,00.

Dit advies is gemakkelijk uit te breiden met diverse opties, zoals een verlichtingsplan, een 2D plattegrond of een shopsessie. Naast dit complete kleuradvies ontvang jij ook drie maanden lang gratis digitale hulp van ons, helemaal van nu en super praktisch.