fbpx
Nieuwenhuis
Jasmijn ten Cate

Jasmijn ten Cate

Jasmijn is onze allernieuwste stagiaire per 13 februari 2023. Alles wat ze op de HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij heeft geleerd gaat ze nu toepassen in de praktijk.

Jasmijn is een echte doorzetter en zorgt ervoor dat ze met blinkende cijfers de schoolbanken verlaat. Dat doet ze goed! Nu is het moment aangebroken dat ze haar geleerde kennis gaat toepassen in het echt: werk aan de winkel dus. Je zult Jasmijn overal tegenkomen bij ons, want leergierig staat bij haar hoog in het vaandel. Ze wil dan ook graag alles ervaren en beleven.

Jasmijn ten Cate

“Ik ben Jasmijn en 19 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij op het Saxion in Enschede. Ik ben een sociaal en enthousiast persoon die van gezelligheid houdt. Ik ben rustig en kijk altijd eerst de kat uit de boom. Verder ben ik gedreven, een doorzetter en werk ik nauwkeurig.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de tennisbaan en ga ik graag met mijn vriendinnen uit. Natuurlijk staat ook shoppen in mijn top 3 van leuke dingen doen! ”

Jasmijn ten Cate
Jasmijn

Waar blinkt Jasmijn in uit

+ pietje precies

+ introvert

+ leergierig

+ gezellig