fbpx
Nieuwenhuis

Huis aankopen

Huis kopen

Het is zover: jij hebt jouw droomhuis gevonden en wilt deze graag kopen. Er zijn dan vaak vragen waarmee bijna iedere koper worstelt.

Hoeveel is het huis echt waard?

Wat moet ik bieden?

Zijn er gebreken?

Om het antwoord op deze en andere vragen te vinden, is het verstandig een eigen makelaar in de arm te nemen; de aankoopmakelaar. Vaak wordt bij de aankoop van een huis zijdelings wel de hulp van een vriend of familielid gevraagd, maar bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch op een specialist vertrouwen?

Wij geven jou inzicht in de waarde van de woning en voeren scherpe onderhandelingen met de verkopende partij om het maximale resultaat te behalen voor jou als koper. En we hebben nòg een meerwaarde, want als interieurdeskundigen kunnen wij goed meedenken over de mogelijkheden die een woning kan bieden.

Huis aankopen
Onderhandelen
Henk Nieuwenhuis
Onderzoeken
Dit is leukWij weten waar we op moeten letten

Deeldiensten

Lukt het jou niet om jouw droomhuis te vinden door bijvoorbeeld een drukke agenda of vis jij steeds achter het net? Jij kunt ons ook aan het werk zetten om jouw huis te vinden, want daar zijn wij goed in. Jij vertelt wat je zoekt en wij vinden wat jij zoekt.

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je alleen een koopovereenkomst nodig hebt, omdat het huis zonder makelaar is verkocht. Dat is heel fijn en mooi vlot. Zorg er dan voor dat alle gemaakte afspraken op een correcte wijze zijn vastgelegd, want niemand zit te wachten op ‘gedoe’ voor of na de verhuizing. Al helemaal niet met vrienden of bekenden, toch? Als jij ons de juridische kant van de koop in een overeenkomst laat noteren, dan kun jij zorgeloos verhuizen. 

Klinkt goed? Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jou het beste kunnen helpen.