fbpx
Nieuwenhuis

Nieuw-en-huis

Nieuw-en-huis is een makelaar die meer doet dan enkel woningen verkopen. Wij dromen over huizen, mensen helpen zit in onze genen en wij ademen interieur. En het leukste van alles; dat doe wij in onze specialistische woonzone waar jij met al jouw vragen terecht kunt. Benieuwd hoe? Bekijk dan onze dienstverlening, want wij zijn meer dan een makelaar.


Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in Wierden en omgeving. Ervaring en deskundigheid in de woningbranche zijn de basis van Nieuwenhuis. In Wierden kennen wij elke wijk en elke straat. Daarnaast kennen wij de meeste dorpen en steden in de omtrek op ons duimpje. Onze kennis over juridische zaken, energieverbruik en bouwkundige vragen zorgen er onder meer voor dat we veel weten over koopwoningen. Zo zijn wij jouw makelaar voor woningen in o.a. Vriezenveen, Almelo, Westerhaar, Enter, Notter, Wierden en omgeving.

Huis kopenHuis kopen
TaxerenHuis taxeren
Huis verkopenHuis verkopen
InterieuradviesHuis inrichten
Leer hier hoe wij dit doenVoor een perfect thuis

Woonzone

Sinds 2020 zijn wij gestart met de woonzone midden in het centrum van Wierden. De woonzone is jouw inspiratiebron op het gebied van huizen. Een mooi interieur, de beste tips voor de verkoop of goede hulp bij een rood-voor-rood traject? Lees alles over dit concept op de pagina Woonzone.

Team Nieuw en Huis Makelaars

Kunnen wij jou helpen?

Een huis kopen, verkopen en inrichten is leuk en uitdagend. Wil jij wonen in Wierden centrum of liever buitenaf? Zoek jij een appartement of een villa? Kies jij voor RAL9010 of durf jij kleur te kiezen? Wat is jouw budget en wat zijn de wensen om jouw woongenot te optimaliseren? Het verwezenlijken van jouw woondroom begint in onze woonzone. Via onderstaande contactgegevens kun je gemakkelijk met ons in contact komen. De woonzone bezoek je aan de Marktstraat 11 in Wierden.