fbpx
Nieuwenhuis
Fiona Lusseveld

Fiona Lusseveld

Fiona is gediplomeerd interieurontwerper en onze ondersteunende topper voor de makelaardij. Na de opleiding tot interieurontwerper heeft Fiona op verschillende gebieden ervaring opgedaan. Ze heeft de mooiste woningen mogen ontwerpen en inrichten. Na jarenlang honderden tevreden bewoners te hebben geholpen was het tijd voor Fiona om haar horizon te verbreden. Ze heeft haar interesse in woningen verbreed door aan de slag te gaan als commercieel medewerkster bij een makelaardij. “Wat een prachtig vak“, zijn haar letterlijke woorden.

Fiona Lusseveld

Bij Nieuwenhuis komen voor haar de twee werelden van interieurontwerp en makelen samen en daarom heeft zij ervoor gekozen om onderdeel te zijn van ons team. Heb je een woning verkocht of gekocht? Grote kans dus dat je haar dan tegenkomt! Haar perfectionisme en zorgvuldigheid zorgen er namelijk voor dat zij de uitgelezen persoon voor jou is om de makelaars te ondersteuen.

“Ruimtes bewonderen, in me opnemen en ze willen veranderen is iets wat ik al zo lang ik me kan herinneren graag doe. Wanneer ik een woning binnen stap, zie ik welke mogelijkheden de ruimte heeft en beginnen mijn handen te jeuken om jullie de opties te laten zien. Een interieurontwerp dat klopt én verrast, dat geeft me ongelooflijk veel energie. Heb jij een prangende interieurvraag? Ik help je graag!”

In haar vrije tijd brengt ze het liefst tijd door met haar gezin, is ze thuis altijd volop aan het verbouwen en geniet ze ervan om met een boek op de bank te ploffen. De combinatie tussen haar ervaring van de commerciële binnendienst èn het maken van de mooiste interieurontwerpen maakt dat Fiona een goede aanwinst in ons bruisende team is!

Fiona Lusseveld
Fiona Lusseveld
Fiona Lusseveld

Waar blinkt Fiona in uit

+ secuur werken

+ 3D visualisatie van woningen

+ energiek

+ aanpakker